Usluge

Usluge koje nudimo

Trgovina građevinskih materijala

Savjetovanje

Osnovna djelatnost društva je trgovina građevinskim materijalom. U ponudi imamo proizvode renomiranih proizvođača građevinskog materijala. Kupcima obezbjeđujemo kvalitetne materijale po pristupačnim cijenama po čemu smo postali prepoznatljivi u okruženju. Kupci su prepoznali naš trud, što nam vraćaju kroz povjerenje i lojalnost - a to rezultira stalnim povećanjem prometa društva.


Toniranje boja

U sklopu društva imamo sistem za toniranje unutarnjih i vanjskih boja, silikatnih i akrilnih maltera, poznatog proizvođača JUB Slovenija, kao dio JUMIX sistema ovog proizvođača. Također smo u mogućnosti ponuditi i tonirane proizvode i drugih poznatih europskih marki HENKEL (Ceresit), ROFIX, BEKAMENT i dr. Dovoljno je da izaberete iz ton karte boju koja će Vam biti obezbjeđena - uz savjet pri izboru (akrilna, silikatna, boja ili malter).

Savjetovanje

Kućna dostava

Savjetovanje

Kupljenu robu dostavljamo na adresu kupca u najkraćem mogućem roku (obično istog dana), odnosno u dogovoru sa kupcem. Dostavu vršimo kamionima sa kranom, kada se radi o gabaritnoj robi, a manje količine robe dostavljamo kombi vozilima. Za šleperske isporuke obezbjeđujemo istovar viljuškarima na adresi kupca. Za crijep kupljen u našoj maloprodaji, obezbjeđujemo dizanje istog na krov.


Zamjena i povrat robe

Robu koju ste kupili u našoj maloprodaji, moguće je vratiti ukoliko niste zadovoljni kvalitetom, ukoliko ste kupili veću količinu nego što Vam je potrebno ili iz bilo kojeg drugog razloga, u razumnom roku. Za vraćenu robu možete u toj protuvrijednosti uzeti drugu robu, ili uzeti novac koji ste dali. Proizvod koji vraćate mora biti upakovan u ambalaži u kojoj ste ga kupili, nekorišten i neoštećen.

Savjetovanje

Savjetovanje

Savjetovanje

Kupcima stoji na raspolaganju osoblje koje je upućeno u proces gradnje objekata, kvalitet proizvoda, podobnost za ugradnju, osobine proizvoda i dr. U neposrednom smo kontaktu sa proizvođačima građevinskog materijala, koji također nude usluge tehničke podrške (projektovanje, savjeti, ideje, prezentacije i sl.). Usluge savjetovanja također možete dobiti u direktom kontaktu sa proizvođačima, pozivajući se na nas kao prodavača njihovih proizvoda.